A területünk
A környékről

Erzsébetváros területét tekintve Budapest legkisebb, ugyanakkor legsűrűbben lakott kerülete. Ennek ellenére számos jó állapotú, vagy épp az elmúlt években felújított zöld parkot, teret találunk a századfordulós bérházak között. Ilyen a Dob utca mentén a Belvárosi Pihenőpark, a Klauzál tér, a Wesselényi utca mentén a Kéthly Anna tér és az Almássy tér, a Dohány utcánál a Rózsák tere, vagy akár a Szenes Hanna park, északnyugatról pedig a Városliget teszi színesebbé a városrészt.
 A tömegközlekedésre nem lehet panasz, hiszen mind a négy budapesti metró érinti a kerület határvonalát, a 4-6 villamos pedig átszeli azt, és szinte minden második utcán találkozhatunk trolival.
Erzsébetvárosban minden korosztály talál magának kikapcsolódási lehetőséget. Körúton belüli részén egymást érik az éttermek, kávézók, szórakozóhelyek, de több színház, templom, és zsinagóga is található itt.

Közelben lévő szolgáltatások
Mit keres?

Útvonaltervezés

Franchisee
Il Settimo Kft.
1068 Budapest, Király utca, 102.
Tecnocasa Group Logo

Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

árfolyam 24/05/2024
EUR 385.56 HUF

cégünk

Elérhetőségeink

2024 Gruppo T.F.M. Szolgáltató Zrt. - P. IVA 27421275-2-42 - 1068 Budapest, Király utca 102.. Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

Adatvédelmi irányelvek | Cookies tájékoztató